Vhodné potraviny

Angrešt

 Pomáhá vylučovat těžké kovy

Borůvky

 Patří mezi nejzdravější druhy ovoce

Brambory

 Brambory svým složením připomínají malou lékarnu

Brusinky

 Prevence i léčba zánětů horních a dolních močových cest

Celer

 Důležitá zelenina v našem jídelníčku

Cibule

Ničí bakterie

Černá ředkev

 Likviduje viry a bakterie

Černý bez

 Na nachlazení a chřipku

Červená řepa

Červená řepa je velmi důležitá pro naše zdraví

Česnek

 Přírodní antibiotikum

Čočka

Napomáhá ke zlepšení krvetvorby pro vysoký obsah železa, mědi a dalších makro i mikroprvků

Dýně

Prevence proti srdečním a ledvinovým poruchám i proti rakovině 

Fazole

Luštěnina proti rakovině

Hlávkový salát

 První ochrana proti jarní únavě

Hlávkové zelí

Jako jediné obsahuje vitamín U působící proti žaludečním a dvanáctníkovým vředům

Hrách

 Výborný zdroj vitamínu K

Hrušky

 Pomůžou při otocích končetin a při odvodnění našeho organismu

Fruktóza

 Vysoce sladivý ovocný cukr, který neovlivňuje inzulín

Jablko

 Zlepšují krvetvorbu, snižují vysoký krevní tlak

Jahody

 Očista organismu

Jeřabina

Jeřabiny jsou výborným zdrojem karotenu - vitamin A (417 mikrogramů) vitaminu C, fosforu a železa

Kedlubna

 Zapomenutý lék

Kokos

 Mimořádný obsah účinných látek

Křen

Zdroj vitamínu C

Mandarinky

Mandarinky mají vysoký obsah selenu který je výborným antioxidantem a spolu s vitaminem E se podílí na velkém množství biologických funkcí.

Mandle

 Mandle nejen pomáhají zlepšovat činnost srdce, ale také léčí

Mák

Chcete mít zdravé a silné kosti, pevné nehty a krásné vlasy? Nenechte se zmýlit, největší množství vápníku neobsahují mléčné výrobky. 

Pohanka

 Pohanka má vysoký obsah bioflavonoidů, rutinu a citrinu (vitamín P). 

Pomeranče

Pomeranče nám poskytují velké množství vitaminů, minerálů, flavonoidů a organických kyselin

Šípky

 Prevence proti infekcím a nachlazení

Květák

 Květák je vynikajícím zdrojem enzymů, vitaminů, minerálních látek a stopových prvků

Mrkev

Mrkev má největší zdroj beta-karotenu, který se v tělě přemění na vitamín A a je nejvýznamnější léčebná látka v potravinách

Rybíz

Červený a černý rybíz je účinným lékem proti hemoroidům, křečovým žílám, napomáhá dobré vazodilataci a vazokonstrikci cév a vlásečnic (roztahování a stahování)

Salátová okurka

Okurka je vhodná při onemocnění srdce a ledvin a také je výborná při odvodnění a vylučování vody z těla ven.

Sezam

Výborný zdroj vitality a síly pro náš organizmus

Slunečnice

Je výborným zdrojem bílkovin, tuků, sacharidů, vlákniny, vitamínů 

Šípky

 Bohaté na vitamíny a cenné živiny 

Švestka

  Jsou tedy výborné při onemocněních krevního oběhu, ledvin, jater, ale zároveň také při dně a revmatizmu. 

Třešně

 Jeden z největších zdrojů vitamínu C


RSSRSS

AKCE a novinky

Věděli jste, že ..

Můžete využít služeb naší poradny. Na jakýkoli dotaz týkající se vhodné stravy a spojených možných potíží se zdravím Vám odpoví náš tým specialistů. 

Divize Pharma

Divize Pharma

Vytvoříme individuální nabídku plastových obalů, přímo na míru Vašeho výrobku se zaměřením na cílový trh a Váš úspěch



© 2017, LS ZETIS – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na WebArchitect | SEO a internetový marketing